مرور دوره 19, شماره 1 بر اساس موضوع "نعناع فلفلی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیـر کودهـای شیمیـایی بر کمیـت و کیفیـت اسـانس گیـاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخههای گلدار)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-04-21)اثر دو سطح از کود ازت (اوره) به مقادیر (0، 100 کیلوگرم در هکتار) به همراه کودهـای فسفـر و پتـاس هـرکـدام به میزان 100کیلو گرم در هکتار به صورت دو نسبـتN0 P100 K100 (شاهد) وN100 P100 K100 بر مقدار ترکیبات اسانس برگ (در مرحلة ...



