مرور دوره 33, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
اثر غلظتهای مختلف IBA و IAA بر ریشهزایی قلمههای آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)بهمنظور مطالعه روشهای تکثیر غیرجنسی گیاهان آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss.)، تأثیر تنظیمکنندههای رشد اکسینی بر تغییرات مورفولوژیک و ریشهزایی قلمههای ساقه این گیاه در شرایط گلخانه بررسی شد. این پژوهش ...
-
اثر نیتروژن و فاصله بوتهها روی ویژگیهای فنولوژیک، ریختشناسی و عملکرد میوه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)بهمنظور بررسی اثرات نیتروژن و فاصله بوتهها بر ویژگیهای فنولوژیک، ریختشناسی و عملکرد میوه در کدوی تخم کاغذی، آزمایشی در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بهصورت فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی در ...
-
ارزیابی تنش خشکی بر عملکرد دانه و صفات کیفی سه جمعیت گیاه دارویی بالنگو (Lallemantia royleana Benth.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)بهمنظور بررسی تأثیر تنش خشکی بر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی سه جمعیت گیاه دارویی بالنگو (Lallemantia royleana Benth.)، مطالعهای در مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد در 30 کیلومتری ...
-
بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه و بنیه بذر بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)بهمنظور بررسی تأثیر تاریخ کاشت و میزان کود شیمیایی نیتروژن و فسفر بر عملکرد بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)، پژوهشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار، در سال زراعی ...
-
بررسی ترکیبهای شیمیایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو گونه ماکروجلبکی سبز Ulva intestinalis و Ulva linza در خلیج فارس
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)ویژگیهای غذایی، دارویی و بهداشتی از مهمترین مباحث مورد مطالعه در جلبکهای ماکروسکوپی میباشند. در این تحقیق ترکیبهای غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو گونه مهم از جلبکهای ماکروسکوپی سبز Ulva intestinalis و ...
-
بررسی تنوع اکولوژیک، مورفولوژیک و ترکیبهای اسید چرب گیاه کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.) گیاهی از تیره کتان و اندمیک ایران است. بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی این گیاه با استفاده از صفات مورفولوژیکی و ترکیبهای اسید چرب، 11 جمعیت از این گیاه در استان همدان انتخاب شد. ...
-
تأثیر کودهای زیستی بر میزان و عملکرد اسانس و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه نعناع (Mentha spicata L.) در شرایط کمآبیاری
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)خشکی مهمترین عامل محدودکننده تولید محصولات زراعی بهویژه در نواحی خشک و نیمهخشک دنیا میباشد. بهمنظور بررسی اثر تنش خشکی و کود بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، درصد و عملکرد اسانس در نعناع (Mentha spicata L.)، آزمایشی ...
-
ترکیبهای شیمیایی اسانس پونهسای اشترانکوهی (Nepeta elymaitica Bornm.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)پونهسای اشترانکوهی (Nepeta elymaitica Bornm.) یکی از گونههای انحصاری جنس Nepeta در ایران است. این جنس دارای گونههای اسانسدار ارزشمندی است که تاکنون 79 گونه آن از ایران گزارش شدهاست که 39 ...
-
شناسنامه جلد 1-33
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)
-
مقایسه اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) و ترکیبهای آن در شرایط زراعی و رویشگاه طبیعی در استان قزوین
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2017-04-21)مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) بومی ایران و در معرض تهدید است که کشت آن در نظامهای کمنهاده و ارگانیک در حفاظت از این ذخیره ژنتیکی نقش مهمی دارد. برای مقایسه درصد اسانس مرزه و ترکیبهای آن در رویشگاه طبیعی ...



