نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکوشکی, اکرمfa_IR
dc.contributor.authorاکبرزاده, رویاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T07:22:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T07:22:54Z
dc.date.available1399-07-09T07:22:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T07:22:54Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-06-22en_US
dc.date.submitted1393-04-01fa_IR
dc.identifier.citationکوشکی, اکرم, اکبرزاده, رویا. (1393). بررسی دریافت فرآورده های لبنی،کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستان. مجله زنان، مامایی و نازایی ایران, 17(101), 13-18. doi: 10.22038/ijogi.2014.2916fa_IR
dc.identifier.issn1680-2993
dc.identifier.issn2008-2363
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22038/ijogi.2014.2916
dc.identifier.urihttp://ijogi.mums.ac.ir/article_2916.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/320828
dc.description.abstractمقدمه: سرطان پستان یکی از شایع ترین سرطان ها در زنان می باشد. از آنجا که تغذیه، یکی از عوامل مؤثر در ابتلاء به این بیماری می باشد و عوامل غذایی نقش بالقوه در بروز سرطان پستان دارند، مطالعه حاضر با هدف بررسی دریافت فرآورده های لبنی، کلسیم، ویتامین D و خطر ابتلاء به سرطان پستان انجام شد. <br/>روش کار: این مطالعه مقطعی در سال 1390 بر روی 125 زن مبتلا به سرطان پستان در شهرستان سبزوار انجام شد. پرسشنامه مربوط به اطلاعات فردی و بسامد خوراک نیمه کمی مشتمل بر 160 نوع از اقلام غذایی، توسط پرسشگر مجرب تکمیل شد. اطلاعات غذایی به دست آمده با استفاده از نرم افزار Nutritioni  (نسخه 4) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه 16) و روش های آمار توصیفی و فراوانی و آزمون غیر پارامتریک کای دو انجام شد. میزان p کمتر از 05/0 معنی دار در نظر گرفته شد. <br/>یافته ها: دریافت فرآورده های لبنی، کلسیم و ویتامین D در زنان مورد مطالعه، کمتر از مقادیر استاندارد دریافت غذایی بود (05/0>p). همچنین درصد ابتلاء به سرطان پستان در افرادی که دریافت بالاتری از کلسیم، ویتامین D و فرآورده های لبنی در رژیم غذایی روزانه خود داشتند، نسبت به افرادی که دریافت پایین تری داشتند، کمتر بود. <br/>نتیجه گیری: دریافت فرآورده های لبنی، ویتامین D و کلسیم، خطر ابتلاء به سرطان پستان را در زنان کاهش می دهد. <br/>fa_IR
dc.format.extent332
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherMashhad University of Medical Sciencesfa_IR
dc.publisherMashhad University of Medical Sciencesen_US
dc.relation.ispartofمجله زنان، مامایی و نازایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofThe Iranian Journal of Obstetrics, Gynecology and Infertilityen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22038/ijogi.2014.2916
dc.subjectسرطان پستانfa_IR
dc.subjectفرآورده های لبنیfa_IR
dc.subjectکلسیمfa_IR
dc.subjectویتامین Dfa_IR
dc.titleبررسی دریافت فرآورده های لبنی،کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeاصیل پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدکترای تخصصی علوم تغذیه، مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمربی گروه هوشبری، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران.fa_IR
dc.citation.volume17
dc.citation.issue101
dc.citation.spage13
dc.citation.epage18


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد