• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Plant Production
    • Volume 3, Issue 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Plant Production
    • Volume 3, Issue 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Physico-chemical characteristics of wild plum fruits (Prunus spinosa L.)

    (ندگان)پدیدآور
    Erturk, Y.Ercisli, S.Tosun, M.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    149.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The genotypic variation on physico-chemical characteristics of wild grown plums (Prunus spinosa L.) was investigated. The total phenolic contents were in a range of 117 to 407 mg GAE/100 g FW. The vitamin C was highest in yellow colored fruits (12.10 mg/100 ml). The total soluble solid content varied between 9.40% (yellow colored) and 12.90% (dark purple colored) fruits.  Antioxidant activity of dark purple, red and yellow skin colored plum fruits were found between 71.15-78.99% which lowers than standard BHA (82.07%).
    کلید واژگان
    Antioxidant activity
    Chemical composition
    Plums
    Total phenolics

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2009-07-01
    1388-04-10
    ناشر
    Gorgan University of Agricultural Sciences
    سازمان پدید آورنده
    Hamza Polat Vocational School, Ataturk University, 25900 Ispir, Turkey
    Department of Horticulture, Ataturk University, 25240 Erzurum, Turkey
    Oltu Vacational School, Ataturk University, 25800 Oltu, Turkey

    شاپا
    1735-6814
    1735-8043
    URI
    https://dx.doi.org/10.22069/ijpp.2012.655
    http://ijpp.gau.ac.ir/article_655.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/315848

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب