مرور دوره 09, شماره 17 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
زنبورهای عسل بعنوان حسگرهای زیستی ترکیبات شیمیایی در محیط
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-01-21)سیستم بویایی حشرات آنها را قادر میسازد تا بتوانند مقادیر بسیار اندک از وجود آلاینده های محیطی مختلف مانند فلزات سنگین، سموم شیمیایی و متابولیتهای ثانویه عوامل بیماری زای مختلف مانند باکتریها را شناسایی نمایند. این فرایند ...
-
بررسی خواص ضدمیکروبی عسل, عصاره های آبی و الکلی و اسانس آویشن دنایی
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-01-21)هدف: مقاومت باکتری ها به آنتی بیوتیک ها تهدید جدی برای سلامت انسان ها به شمار می رود. با توجه به افزایش مقاومت به آنتی بیوتیک های رایج و عوارض جانبی آن ها, مطالعه گیاهان دارویی برای استفاده در درمان ضروری ...
-
استراتژی های طبیعی برای کنترل باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-01-21)بیماری لوک آمریکایی یک بیماری باکتریایی شدیداست که لاروهای زنبورعسل Apis mellifera را بیمار می کند. عامل این بیماری باکتری تشکیل دهنده اسپوری به نام Paenibacillus larvae است. استفاده از آنتی بیوتیکها برای ...
-
اهمیت اقتصادی گرده افشانی زنبور عسل و راهکارهای حفظ صنعت زنبورداری
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-01-21)حشرات مهمترین گرده افشانهای طبیعت هستند و تقریباً 70 درصد نهاندانگان توسط حشرات گرده افشانی میشوند. در میان حشرات گردهافشان، زنبورها مهمترین گروه گردهافشان به حساب میآیند. تا کنون 19500 گونه زنبور روی کره زمین ...



