ارزیابی محاسبه مزایای برون سپاریفرآیندکسب وکار (BPO ) یک مطالعه تجربی از کارخانه لبنی استان فارس
(ندگان)پدیدآور
عمادی, ساراامین شایان جهرمی, شاپورنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف پژوهش حاضر، ارائه تجزیه و تحلیل عمیق از مزایایی است که مدیران ارشد، آن ها را به BPO مرتبط می سازند و این که چگونه این مزایا بر تمایل مدیر به افزایش سطوح BPO تأثیر می گذارند. روش تحقیق از نوع تجربی کمّی بود. جامعه آماری شامل مدیران ارشد و کارشناسان خبره کارخانه صنایع غذایی لبنی در سال 90 می باشد که 50 نفر بودند و به علّت کوچک بودن جامعه آماری، تمامی آن مورد مطالعه قرار گرفت، و بنابراین تعداد نمونه ها نیز 50 نفر می باشد. جهت جمع آوری داده ها از ادغام دو پرسشنامه استاندارد مزایای برون سپاری و مزیّت های برون سپاریفرآیندکسب و کار از کشور آلمان استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش حداقل مربّعات جزیی (PLS) استفاده شد. این تحقیق، مزایای BPO را که هم از لحاظ تجربی و هم به لحاظ نظری بیان شده اند در یک مدل معادله ساختاری (SEM) ارائه می دهد. تجزیه و تحلیل کمّی، یافته های جالبی را نشان می دهد. یک نتیجه قابل توجّه این است که برنامهریزی هزینه، دارای ارزش بالاتری نسبت به صرفه جویی در هزینه واقعی یکی از مزیّت های برون سپاریفرآیندکسب و کار، میباشد. این بدین معنی است که بازار BPO به بلوغ رسیده است و شرکت پگاه فارس به اظهارات بازاریابی تأمین کنندگان خدمات BPO، نسبت به سال های گذشته حسّاس تر شده است.
کلید واژگان
برون سپاریفرآیندکسب و کار
PLS
SEM
شماره نشریه
21تاریخ نشر
2012-10-221391-08-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندجسازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شیرازاستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، شیراز،ایران




