| dc.contributor.author | لاریجانی, سحر | fa_IR |
| dc.contributor.author | باقرسلیمی, سعید | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T06:11:32Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T06:11:32Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T06:11:32Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T06:11:32Z | |
| dc.date.issued | 2019-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-02-03 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-11-14 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | لاریجانی, سحر, باقرسلیمی, سعید. (1397). نقش ویژگی های شخصیتی مرتبط با غذای گردشگران در رضایت و وفاداری آنان. گردشگری و توسعه, 7(4), 134-152. doi: 10.22034/jtd.2019.117895.1327 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22034/jtd.2019.117895.1327 | |
| dc.identifier.uri | http://www.itsairanj.ir/article_85436.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/297314 | |
| dc.description.abstract | غذا بخش مهمی از خدمات ارایه شده به گردشگران را در بر می گیرد. با در نظر گرفتن انگیزه و تجربه های جدید به عنوان مبنای اصلی انگیزه گردشگران، تجربه های جدید اثرات زیادی بر تصمیمات گردشگران و رفتارهای آنها خواهد داشت و به خصوص بر انتخاب غذاها نیز اثرگذار است. از اینرو تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر صفات شخصیتی مرتبط با غذا گردشگران داخلی بر نتایج سفر انجام پذیرفت. جامعه ی آماری تحقیق شامل گردشگران داخلی و ایرانی بازدیدکننده از مقصد گردشگری رامسر بود. تعداد نمونه بر اساس فرمول محاسبه ی حجم نمونه برای جامعه ی آماری نامحدود، 384 نفر محاسبه گردید. برای انتخاب افراد نمونه از روش غیرتصادفی در دسترس استفاده شد. جمع آوری داده ها از طریق توزیع پرسشنامه صورت پذیرفت. تجزیه و تحلیل داده ها هم با استفاده از SPSS23 و SmartPLS2 انجام شد. در یافته ها حاکی از آن است که صفات شخصیتی مرتبط با غذا تاثیر مثبت و معناداری با مصرف غذاهای جدید و رضایت مندی از غذا دارد ولی در حضور متغیر تعدیل گر نوجویی منجر به رضایتمندی از غذا، توصیه ی شفاهی و انگیزه ی بازدید مجدد نمی شود. سایر نتایج در قالب نتیجه گیری و پیشنهادات ارایه گردیده است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 607 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن علمی گردشگری ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | گردشگری و توسعه | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Tourism and Development | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22034/jtd.2019.117895.1327 | |
| dc.subject | گردشگری غذا | fa_IR |
| dc.subject | ویژگیهای شخصیتی مرتبط با غذا | fa_IR |
| dc.subject | نوجویی | fa_IR |
| dc.subject | رضایتمندی | fa_IR |
| dc.subject | وفاداری | fa_IR |
| dc.title | نقش ویژگی های شخصیتی مرتبط با غذای گردشگران در رضایت و وفاداری آنان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی رشت - گیلان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 7 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 134 | |
| dc.citation.epage | 152 | |