دوره 3, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
واکاوی موانع و مشکلات تولید محصولات گلخانهای در جنوب استان کرمان
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)در سالهای اخیر، تولید محصولات گلخانهای در ایران بهدلیل محدودیت منابع آبی، رشد فزایندهای داشته است. در بین استانهای کشور، جنوب استان کرمان رتبهی دوم سطح زیر کشت و تولید سبزی و صیفی گلخانهای را بهخود اختصاص داده است. ...
-
اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتیاکسیدانی گوجهفرنگی در مرحله رشد رویشی
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)هدف از این آزمایش بررسی اثر تنش دمای بالا و پایین بر تغییرات رشد، فتوسنتز و فعالیت آنتیاکسیدانی گوجهفرنگی در مرحله رشد رویشی بود. گیاهان رشد کرده در سیستم هیدروپونیک تحت تأثیر تنش دمایی 40 و 10 درجه سانتیگراد بهمدت 24 ...
-
تأثیر کاربرد ورمیکمپوست و پوترسین بر شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار (Cucumis sativus L.)
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)این تحقیق بهمنظور ارزیابی استفاده از ورمیکمپوست و پوترسین بر خصوصیات مورفولوژیکی، رنگدانههای فتوسنتزی و عملکرد گیاه خیار گلخانهای رقم یلدا انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در ...
-
تأثیر محلولپاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفلدلمهای رقم کالیفرنیا واندر
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)بهمنظور مطالعه اثر تنظیمکننده رشد گیاهی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفلدلمهای رقم کالیفرنیا واندر، آزمایشی بهصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان در سال 1395 اجرا شد. ...
-
اثر گلایسین بتائین و گرمکردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفلشیرین
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)بهمنظور بررسی حفظ کیفیت میوه و عمر انبارمانی فلفلشیرین با تیمار گلایسین بتائین و گرمکردن متناوب، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زنجان در سال 1395 انجام شد. تیمارهای آزمایشی ...
-
تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
(دانشگاه ایلامIlam University, 2019-05-22)شدت نور یکی از مهمترین عوامل محیطی مؤثر بر رشد، عملکرد و کیفیت سبزیهای میوهای میباشد. اسید سالیسیلیک تأثیر منفی شدت نور بالا و پایین را تعدیل مینماید. در این تحقیق ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر بررسی تأثیر سطوح مختلف شدت نور (100، 75 و ...



