• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 11, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 11, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Flavoring Agents Used in Indian Cooking and Their Anticarcinogenic Properties

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    33.73کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Spices are mainly used for taste and flavor. Mostly all Indian spices are associated with home remedies. Theywere mainly used for indigestion, chronic diarrhea, common cold, blood pressure, blood sugar. Majority ofthese spices are rich sources of flavonoids. Some epidemiological and experimental studies suggest that havesome protective role against cancer. Further investigation is required to find the role of individual spice .Detailedstudy of their mechanism of actions is needed to find out at which stage these chemopreventive agents modulateor reverse the process of carcinogenesis. Thus there is a long way to go before scientific validation of the role offlavoring agents of cancer can be achieved.
    کلید واژگان
    Indian spice
    flavoring agents
    anticarcinogenesis
    Chemoprevention

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2010-01-01
    1388-10-11
    ناشر
    West Asia Organization for Cancer Prevention (WAOCP)

    شاپا
    1513-7368
    2476-762X
    URI
    http://journal.waocp.org/article_25112.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/29706

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب