بررسی تأثیر استفاده از پودر پوست موز درجیره غذایی بر رشد، بقا و ترکیب شیمیایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(ندگان)پدیدآور
زرگران حسینی, مولودچله مال دزفول نژاد, مژدهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق اثرات تغذیه با پودر پوست موز به عنوان یک خوراک طبیعی و بیشتر با کاربرد دارویی بررشد،بقا و ترکیب شیمیایی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) مورد بررسی قرارگرفت. تعداد 240عدد بچه ماهی کپور معولی با میانگین وزن57/3±00/19گرم و میانگین طول 48/0±61/10در چهار تیمار 15،10،5،0 درصد خوراک پوست موز و هر تیمار در سه تکرار،برای مدت 60 روز در 12 مخزن 135لیتری پلی اتیلنی مورد تغذیه قرار گرفتند. ماهی های هر تیمار در ابتدا، وسط و انتهای دوره بیومتری گردیدند و شاخص های رشد شامل ضریب رشد ویژه، درصد افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، کارایی غذا، نسبت بازده پروتئین، فاکتور وضعیت، افزایش طول و وزن نهایی بین تیمارها مقایسه گردید.در پایان دوره،از هر تیمار10نمونه تصادفی فیله جهت سنجش ترکیبات شیمیایی نظیرکربوهیدرات، رطوبت،پروتئین،چربی،خاکستر و فیبر به آزمایشگاه ارسال گردید. در ارتباط با تأثیر پوست موز بر فاکتورهای رشد بین تیمارها اختلاف معنی دار مشاهده گردید .(p
کلید واژگان
پوست موزکپورمعمولی
ضریب رشد ویژه
ترکیب شیمیایی
بقا
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2018-05-221397-03-01
ناشر
دانشگاه الزهرا(س)Alzahra University
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهوازاستادیار ، گروه شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
شاپا
2251-79012538-2187




