تولید اسید لینولئیک مزدوج از روغن کرچک توسط پروبیوتیک L. plantarum ATCC 8014
(ندگان)پدیدآور
سادات حسینی, الههکسری کرمانشاهی, روحاحسینخانی, سامانشجاعالساداتی, سیدعباسنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
باکتری L.Plantarum ATCC 8014 که یک پروبیوتیک است، توانایی تولید ایزومرهای trans-11-18:2، (CLAI)cis-9 وcis-12-(CLA2)، trans-10-18:2 را از روغن کرچک حاوی %89 اسید ریسینولئیک دارد.نتایج این مطالعه نشان داد که افزون اسید لینولئیک به محیط پیشکشت، سبب افزایش بیان آنزیم لینولئات ایزومراز، و در نتیجه، افزایش میزان تولید CLA1 وCLA2 شده است.همچنین مدت زمان گرماگذاری و غلظت روغن کرچک در نسبت ایزومرهای CLA1 وCLA2 تولید شده تأثیر بسزایی داشته است. با در نظر گرفتن این نکات، از مخلوط واکنش حاوی بافر فسفات پتاسیم M1/0 با 5/6 PH، روغن کرچک mg/ml8 و توئین 80(1/0%)، آنزیم لیپاز L-175 سیگما U/ml100 به همراه تودهی سلولی مرطوب 12%، در شرایط بیهوازی و در دمای C ْ 37، به مدت 72 ساعت،میزان mg/ml426/0 از CLAI و mg/ml371/0 تولید شده است
کلید واژگان
اسید لینولئیک مزدوج (CLA) conjugated linoleic acid))trans – 10
cis
18:2
trans
روغن کرچک
L.plantarum ATCC 8014
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2012-07-221391-05-01
ناشر
دانشگاه الزهرا(س)Alzahra University
شاپا
2251-79012538-2187




