مرور دوره 25, شماره 2 بر اساس موضوع "Staphylococcus aureus"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی فلفل قرمز (Cayenne pepper)، تاج خروس(Amaranthus retroflexus) و مرزه (Satureja hortensis) علیه سویههای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتیبیوتیک
(دانشگاه الزهرا(س)Alzahra University, 2013-02-19)عفونتهای ایجاد شده توسط سویههای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک عمدتاً با منشاء بیمارستانی هستند که شیوع آن در بسیاری از کشورهای جهان در حال افزایش است؛ از اینرو تلاشهای بسیاری جهت یافتن ترکیبات جدید به عنوان ...



