| dc.contributor.author | هادی, زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | قنبری, علیرضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T06:07:15Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T06:07:15Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T06:07:15Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T06:07:15Z | |
| dc.date.issued | 2015-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-09-16 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-06-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | هادی, زهرا, قنبری, علیرضا. (1394). ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه 14 ژنوتیپ زغال اخته. به نژادی گیاهان زراعی و باغی, 3(2), 229-242. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2383-3122 | |
| dc.identifier.issn | 2382-9974 | |
| dc.identifier.uri | https://jacb.ut.ac.ir/article_56488.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/295881 | |
| dc.description.abstract | به منظور شناسایی ژنوتیپهای برتر زغالاخته استان آذربایجانشرقی، پژوهشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار بر روی 14 ژنوتیپ محلی زغالاخته گزینش شده از باغهای تجاری منطقه کلیبر استان آذربایجانشرقی، در سال 1392 انجام پذیرفت. در این زمینه، 16 ویژگی کمی، کیفی و بیوشیمیایی میوه مورد ارزیابی قرار گرفت و تمام ویژگیهای اندازهگیری شده تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد نشان دادند که بیانگر وجود تنوع ژنتیکی بین ژنوتیپهای مورد مطالعه میباشد<span style="font-family: Times New Roman; font-size: small;">.</span> بیشترین ضریب تغییرات مربوط به آنتوسیانین (50) و ویتامین ث (58/23) بود. بر طبق تجزیه خوشهای ژنوتیپها، 14 ژنوتیپ مورد بررسی در چهار گروه قرار گرفتند و ژنوتیپ شماره چهار با بیشترین میزان فنل، آنتیاکسیدان، اسیدیته کل، وزن، طول، حجم و قطر میوه، ضخامت و وزن گوشت، وزن، طول و قطر هسته نسبت به سایر ژنوتیپها برتر شناخته شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 3555 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | به نژادی گیاهان زراعی و باغی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Applied Crop Breeding | en_US |
| dc.subject | تنوع | fa_IR |
| dc.subject | زغال اخته | fa_IR |
| dc.subject | مورفوپومولوژیکی | fa_IR |
| dc.subject | میوه سته | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه 14 ژنوتیپ زغال اخته | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشدگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 229 | |
| dc.citation.epage | 242 | |