مرور دوره 8, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
آمادهسازی و شناسایی نانوکامپوزیتهای پلی اورتان مغناطیسی پایه آبی مزدوج شده با انسولین به منظور افزایش پایداری زیستی این دارو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)در این پژوهش به منظور افزایش پایداری داروی انسولین، این پلیمر زیستی باالاستومر پلی اورتانی مغناطیسی مزدوج شد. برای سنتز نانوکامپوزیت پلی اورتان مغناطیسی پایه آبی از نانوذرات آهن اکسید استفاده شد و به منظورجلوگیری از تجمع ...
-
بررسی اثر کاتالیستی نانوذرهی γ-Fe2O3 بر روی سرعت تخریب یک کمپلکس پرانرژی اکسووانادیومی (IV)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)کمپلکس اکسووانادیم (IV
-
تأثیر مقدار نانورس و پرتوالکترونی بر مقاومت سایشی نانوکامپوزیت ولکانیزه شده بر پایه آلیاژ لاستیک طبیعی/لاستیک استایرن بوتادین/دوده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)بهطور کلی، از عوامل مهم تأثیر گذار بر مقاومت سایشی ترد تایرها، نوع تقویتکننده و سامانه پخت است. در این پژوهش، از مخلوط نانورس و دوده برای تقویت کنندگی آمیزه و همچنین، دو نوع سامانه پخت گوگردی و پرتو الکترونی استفاده شده ...
-
حذف یون سرب از آب با استفاده از نانوکامپوزیت نانورس/ کیتوسان/نانولوله کربنی چند دیواره
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)در این مقاله نانوکامپوزیت نانورس/ کیتوسان/ نانولوله کربنی چند دیواره به روشی ساده و از طریق اختلاط در حلال و نفوذ بین لایهای تهیه شده و در فرایندی ناپیوسته و جهت حذف سرب از آب مورد بررسی قرار گرفته است. نتیجهها حاکی از ...
-
سنتز و شناسایی شبکه آلی فلزی MOF-199 اصلاح شده با Pd/SWCNTs به منظور افزایش جذب گاز هیدروژن در دمای محیط
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)در این مطالعه، ترکیب شبکه آلی فلزیMOF-199
-
سیلیکا فسفوسولفونیک اسید: کاتالیست حالت جامد برای سنتز موثر سه جزیی و تک ظرف 2، 4، 6-تری آریل پیریدینها در شرایط بدون حلال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)سنتز سه جزیی تک ظرف موثر 2، 4، 6-تریآریل پیریدینها از واکنش مشتقات بنزآلدهید، کتونهای آروماتیک و آمونیماستات در حضور کاتالیست سیلیکا فسفوسولفونیک اسید، به عنوان اسید جامد ناهمگن سازگار با محیط زیست تحت شرایط بدون حلال ...
-
شفافسازی کوشاب بهوسیله فرایند غشایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-02-20)کوشاب یکی از نوشیدنیهای پرمصرف جهان به شمار میآید. به منظور دستیابی به رنگ و شفافیت مطلوب در این نوشیدنی، فراوری جداسازی غشایی رو به گسترش است.در اثر استفاده از این نوع فراوری، درشت- مولکولهای محلول که عامل طعم و ویژگیهای ...



