| dc.contributor.author | رفیعی, غلامرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | رضایی توابع, کامران | fa_IR |
| dc.contributor.author | Motamedi, نازنین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:58:00Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:58:00Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:58:00Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:58:00Z | |
| dc.date.issued | 2020-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-06-04 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-03-14 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رفیعی, غلامرضا, رضایی توابع, کامران, Motamedi, نازنین. (1398). اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری. تغذیه آبزیان, 5(2), 51-60. doi: 10.22124/janb.2020.16181.1086 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2383-4412 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22124/janb.2020.16181.1086 | |
| dc.identifier.uri | https://janb.guilan.ac.ir/article_4130.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/292760 | |
| dc.description.abstract | جلبک ها به عنوان غذای آغازین و نیز به عنوان غذای اصلی پلانکتونهای جانوری مورد تغذیه لاروهای آبزیان در آبزیپروری نقش مهمی را ایفا میکنند و فرمول بندی ارزان محیط کشت آنها دارای اهمیت زیادی است. این پژوهش با هدف بررسی مقایسه تولیدی و اقتصادی محیطهای کشت برای جلبک کلرلا انجام شد. در این تحقیق که دوره آن 20 روزه بود، محیط کشت F/2 به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد و با چهار محیط کشت جدید با غلظت های ثابت شامل نسبتهای مختلف 25، 50، 75 و 100% محیط کشت کوپر که برای کشت گیاهان خشکیزی در روش آبکشت یا هایدروپونیک بهکار میرود، با بهکارگیری نمکهای معدنی تجاری و اوره (کود) در بازار فرمولبندی و مقایسه شدند. جلبک کلرلا در محیط با غلظت 25%، نسبت به محیط F/2 نتایج عملکردی بهتری را نشان داد (05/0>p). بر اساس نتایج به دست آمده در این تحقیق، محیط کشت با غلظت 25% برای ریزجلبک کلرلا، محیط کشت مناسب و بسیار مقرون به صرفه شناخته شد، زیرا علاوه بر افزایش تراکم جلبکی بیشتر در پایان دوره آزمایش، نسبت به محیط F/2، %94 نیز هزینه کمتری را در بر داشت. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تغذیه آبزیان | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Aquatic Animals Nutrition | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22124/janb.2020.16181.1086 | |
| dc.subject | کلرلا (Chlorella spp.) | fa_IR |
| dc.subject | محیط کشت | fa_IR |
| dc.subject | نمک های تجاری کشاورزی | fa_IR |
| dc.subject | تولید زیست توده | fa_IR |
| dc.title | اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 51 | |
| dc.citation.epage | 60 | |