نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمعتمدی تهرانی, جوادfa_IR
dc.contributor.authorابراهیمی, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorگلی, سید امیر حسینfa_IR
dc.contributor.authorشفیعی حسن آبادی, فریباfa_IR
dc.contributor.authorمتقی, ابراهیمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:57:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:57:54Z
dc.date.available1399-07-09T05:57:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:57:54Z
dc.date.issued2018-03-21en_US
dc.date.issued1397-01-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-10en_US
dc.date.submitted1396-04-19fa_IR
dc.identifier.citationمعتمدی تهرانی, جواد, ابراهیمی, عیسی, گلی, سید امیر حسین, شفیعی حسن آبادی, فریبا, متقی, ابراهیم. (1397). تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera). تغذیه آبزیان, 4(1), 47-54. doi: 10.22124/janb.2018.3160fa_IR
dc.identifier.issn2383-4412
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/janb.2018.3160
dc.identifier.urihttps://janb.guilan.ac.ir/article_3160.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/292729
dc.description.abstractهدف از این مطالعه، بررسی اثر رژیم غذایی حاوی عصاره پوست پسته در پاسخ های فیزیولوژیک کپور معمولی تحت دستکاری استرس بود. ماهیان‌ با پنج جیره آزمایشی حاوی صفر، 5/0، 5/1، 5/4 و 9 گرم عصاره پوست پسته بر کیلوگرم غذا تغذیه شدند. در پایان آزمایش، تمام ماهیان (12 عدد) در هر مخزن در معرض دستکاری و در هوادهی شدید قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان می دهد که سطح گلوکز ماهیانی که با صفر، 5/0 و 5/1 گرم عصاره پوست پسته بر کیلوگرم غذا تغذیه شدند، در مقایسه با زمان اولیه (قبل از استرس) افزایش معنی داری داشت (05/0>P). همچنین سطوح مختلف عصاره پوست پسته در رژیم غذایی موفق به کاهش سطح کورتیزول سرم بعد از استرس نشد. بر اساس نتایج به دست آمده، عصاره پوسته پسته تاثیر خوبی بر روی پاسخ به استرس خصوصاً بر روی میزان گلوکز داشته و اضافه  کردن 5/1 گرم عصاره بر کیلوگرم غذا می­تواند برای ماهی کپور مفید باشد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتغذیه آبزیانfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Aquatic Animals Nutritionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/janb.2018.3160
dc.subjectترکیبات فنلیfa_IR
dc.subjectآنتی‌اکسیدانfa_IR
dc.subjectگیاهان داروییfa_IR
dc.subjectاسترسfa_IR
dc.subjectپستهfa_IR
dc.subjectکپور معمولیfa_IR
dc.titleتغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue1
dc.citation.spage47
dc.citation.epage54


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد