تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی
(ندگان)پدیدآور
آدینه, حسینجعفریان, حجت اللهسلطانی, مهدیفرهنگی, محمدجعفریان, سمیرا
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این مطالعه، بررسی اثرات دورههای کوتاه مدت محرومیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورش یافته در سطوح شوری 5/0 گرم در لیتر (آب شیرین) و 95/1 گرم در لیتر (لب شور) بود. لاروهای ماهی با میانگین وزن 10 ± 300 میلیگرم به مدت 40 روز تحت سه رژیم غذایی شامل یک گروه با تغذیه پیوسته (شاهد) و دو گروه دیگر S2 + F5 و S2 + F2 (F: تغذیه و S: گرسنگی) قرار گرفتند. نتایج عملکرد رشد نشان داد که تفاوت معنیدار آماری بین تیمارهای مختلف وجود دارد (05/0P
کلید واژگان
لارو ماهی قزلآلامحرومیت غذایی
شوری آب
رشد
ترکیبات شیمیایی بدن
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-03-211396-01-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، گلستانگروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، گلستان
گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران
گروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، گلستان
گروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، گلستان



