دوره 5, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)در این تحقیق بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پودر هویج با آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هدف تاثیر آن بر میزان رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خونی مورد بررسی قرار گرفت. ...
-
تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (<i>Oncorhynchus mykiss<i>)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)این مطالعه با هدف ارزیابی تأثیر سطوح مختلف مکمل آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده (نانوسلنیوم، ویتامین E و C) بر عملکرد رشد، ترکیبات بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. ...
-
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)این مطالعه به منظور بررسی روند تکوین اندامهای چشایی و بویایی ماهی سفید (Rutilus kutum) از زمان تخمگشایی تا 23 روز پس از آن به اجرا درآمد. برای این منظور تعداد 500 لارو از روز 1 تا 23 پس از تفریخ، روزانه بهصورت تصادفی ...
-
تاثیر گلوتامین بر آنزیمهای گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)تاسماهی سیبری گونه مناسبی برای استفاده در صنعت آبزیپروری است. تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر گلوتامین روی آنزیمهای گوارشی و ساختار بافتی روده بچه تاسماهی سیبری و آگاهی از مقادیر بهینه گلوتامین در شرایط پرورش به مدت هشت ...
-
اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)این مطالعه به منظور بررسی اثر سطوح مختلف بتائین شامل صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 2 درصد بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) طراحی و اجرا گردید. تحقیق مورد نظر دارای 4 تیمار و هر تیمار دارای ...
-
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)مطالعه حاضر برای ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جـیره بر بیان ژنهـای درگیر در ایمنی (لایزوزیم و TNF- 1α) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهی انجام شد. به این منظور 9 جیره با سه سطح پروتئین (25، 30 و 35%) و سه سطح چربی ...
-
اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیمهای گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)این مطالعـه بهمنظور تعـیین اثرات افزودن مـلاس (در آب و غذا) بر عمـلکرد رشد، فعـالیت آنزیـمهای گوارشـی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی در روش بایوفلاک انجام شده است. کپور معمولی (با 35/0 ± 06/12 گرم میانگین وزن ...
-
تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-08-23)تحقیق حاضر به منظور ارزیابی تأثیر پروبیوتیک Pediococus acidilactici ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت پوشش داده شده با کیتوزان، بر شاخص های رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه قزلآلای رنگینکمان ...