نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسدی کرم, مسلمfa_IR
dc.contributor.authorسالارمعینی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorافشار منش, محسنfa_IR
dc.contributor.authorفتاحیان, یاسرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:33Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:33Z
dc.date.issued2020-09-22en_US
dc.date.issued1399-07-01fa_IR
dc.date.submitted2019-12-10en_US
dc.date.submitted1398-09-19fa_IR
dc.identifier.citationاسدی کرم, مسلم, سالارمعینی, محمد, افشار منش, محسن, فتاحیان, یاسر. (1399). بررسی تاثیر باکتری باسیلوس سابتیلیس مولد آنزیم فیتاز، آنزیم فیتاز و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفر. تولیدات دامی, 22(3), 407-415. doi: 10.22059/jap.2020.293016.623471fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2020.293016.623471
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_76069.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289721
dc.description.abstractهدف از این مطالعه، استفاده از باکتری‌های<em> باسیلوس‌سابتیلیس</em> با قابلیت تولید آنزیم فیتاز و تأثیر آن بر عملکرد رشد، اندام­های گوارشی و استحکام استخوان درشت­نی در جوجه‌های گوشتی انجام گرفت. این آزمایش با 200 قطعه جوجه­گوشتی یک­روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار، 4 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار به‌مدت 42 روز اجرا شد. تیمارها شامل:  تیمار1- جیره شاهدمثبت حاوی فسفر استاندارد;  تیمار2- جیره شاهد منفی حاوی 30 درصد  فسفر کم‌تر- تیمار3 ; جیره شاهد منفی + آنزیم فیتاز; تیمار4- جیره شاهد منفی + پروبیوتیک تجاری تیمار5- جیره شاهد منفی + باسیلوس­سابتیلیس 3-17SH   بودند. تغذیه جوجه‌های­گوشتی با جیره حاوی باکتری‌<em> باسیلوس‌سابتیلیس</em> 3-17SH، مصرف خوراک و میانگین  افزایش وزن بدن  را در کل دوره پرورش کاهش داد(0/05 >P)،  تغذیه جوجه‌های­گوشتی با جیره حاوی آنزیم فیتاز، مصرف خوراک و میانگین افزایش وزن را افزایش داد (0/05>P). مقاومت استخوان درشت­نی در پرندگانی که جیره حاوی آنزیم فیتاز را دریافت کردند بیش‌تر از سایر گروهها بود (0/05>P). براساس نتایج حاصل، استفاده از آنزیم فیتاز در جیره­های با کمبود فسفر، عملکرد را در جوجه‌های­گوشتی بهبود می­دهد؛ اما باکتری <em>باسیلوس­سابتیلیس</em> مولد فیتاز 3-17SH،  نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای پروبیوتیک و هم‌چنین آنزیم فیتاز  باشد.fa_IR
dc.format.extent1005
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2020.293016.623471
dc.subject"استخوان درشت نی"fa_IR
dc.subject"باسیلوس سابتیلیس"fa_IR
dc.subject"جوجه گوشتی"fa_IR
dc.subject"فیتات"fa_IR
dc.subject"محدودیت فسفر"fa_IR
dc.titleبررسی تاثیر باکتری باسیلوس سابتیلیس مولد آنزیم فیتاز، آنزیم فیتاز و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد،بخش علوم دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار،هیات علمی بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار،هیات علمی بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.department3. گروه بیوتکنولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته علوم محیطی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان، ایران.fa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue3
dc.citation.spage407
dc.citation.epage415


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد