نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorآبسالان, اسماءfa_IR
dc.contributor.authorتأسلی, گلنازfa_IR
dc.contributor.authorکارگر, شهریارfa_IR
dc.contributor.authorفتاح نیا, فرشیدfa_IR
dc.contributor.authorکوثر, زهرهfa_IR
dc.contributor.authorبوستانی, علیدادfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:02Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:02Z
dc.date.issued2019-04-21en_US
dc.date.issued1398-02-01fa_IR
dc.date.submitted2018-10-29en_US
dc.date.submitted1397-08-07fa_IR
dc.identifier.citationآبسالان, اسماء, تأسلی, گلناز, کارگر, شهریار, فتاح نیا, فرشید, کوثر, زهره, بوستانی, علیداد. (1398). اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده. تولیدات دامی, 21(1), 11-22. doi: 10.22059/jap.2019.268120.623329fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2019.268120.623329
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_69934.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289556
dc.description.abstract<strong>این پژوهش به‌‌منظور مطالعه اثر سطوح مولتی‌آنزیم و سطوح افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیاییو برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو انجام شد. مولتی‌آنزیم روابیو در سه سطح صفر، 500 و1000 میلی‌گرم به ازای هر کیلو‌گرم ماده خشک و افزودنی باکتریایی پروسیج (مخلوطی از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس بوچنری، انتروکوکوس فائوسیوم و پروپیونوباکتریوم اسیدوفیلوس) در سه سطح صفر، پنج و 10 ‌میلی‌گرم به‌ازای هر کیلوگرم ماده خشک سیلاژ جو استفاده شد. ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و جمعیت پروتوزوآ در شرایط برون‌تنی و بخش‌های مختلف پروتئین خام سیلاژهای آزمایشی اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که افزودن مولتی‌آنزیم باعث کاهش الیاف نامحلول در شوینده خنثی (05/0>P) pH، خاکستر، پروتئین قابل حل در شوینده خنثی و پروتئین غیرقابل دسترس (01/0>P) و افزایش نیتروژن غیرپروتئینی و پروتئین غیرقابل حل در شوینده خنثی (01/0>P) نسبت به سیلاژ شاهد شد. سیلاژ جو حاوی 5 ‌میلی‌گرم افزودنی باکتریایی ماده خشک، pH و پروتئین قابل حل در شوینده خنثی بیش‌تر (01/0>P) و پروتئین غیرقابل دسترس کمتری (01/0>P) در مقایسه با سیلاژ شاهد و سیلاژ جو حاوی 10 ‌میلی‌گرم افزودنی باکتریایی داشت. جمعیت پروتوزوآ، غلظت نیتروژن آمونیاکی، انرژی قابل متابولیسم، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و قابلیت هضم ماده آلی با روش برون‌تنی تحت تأثیر قرار نگرفت (05/0<P). بر اساس نتایج این آزمایش استفاده از افزودنی باکتریایی و مولتی‌آنزیم در تهیه سیلاژ جو پژمرده شده به‌خاطر بار مالی که می‌تواند ایجاد کند، توصیه نمی‌شود.‎</strong>fa_IR
dc.format.extent850
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2019.268120.623329
dc.subjectافزودنی باکتریاییfa_IR
dc.subjectبخش‌های پروتئین خامfa_IR
dc.subjectسیلاژ جوfa_IR
dc.subjectفراسنجه‌های تخمیرfa_IR
dc.subjectمولتی‌آنزیمfa_IR
dc.titleاثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه آموزشی علوم دامی دانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه شیراز، تخصص: تغذیه نشخوارکنندگان/ چربی ها/ دانه غلات/ اندازه ذرات خوراک/ CLAfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی دانشگاه ایلام - تخصص: تغذیه نشخوارکنندگان/ گاوهای شیریfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش علوم دامی مرکز و تحقیقات و آموزش استان فارسfa_IR
dc.citation.volume21
dc.citation.issue1
dc.citation.spage11
dc.citation.epage22


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد