نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشهیر, محمد حسینfa_IR
dc.contributor.authorحیدری نیا, افشینfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, حمیدرضاfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, عبدالهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:48:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:48:47Z
dc.date.available1399-07-09T05:48:47Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:48:47Z
dc.date.issued2013-06-22en_US
dc.date.issued1392-04-01fa_IR
dc.date.submitted2012-06-23en_US
dc.date.submitted1391-04-03fa_IR
dc.identifier.citationشهیر, محمد حسین, حیدری نیا, افشین, طاهری, حمیدرضا, حسینی, عبداله. (1392). تعیین پاسخ بوقلمون‏های در‌ حال رشد به سطوح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌ شده با‌ استفاده از روش‏های گوناگون آماری. تولیدات دامی, 15(1), 55-64. doi: 10.22059/jap.2013.36603fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2013.36603
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_36603.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289474
dc.description.abstract<strong>به‌منظور تعیین مناسب‏ترین سطح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌شده در مرحلۀ رشد (49-28 روزگی) بوقلمون‏های نر گوشتی، 160 قطعه بوقلمون در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار (هشت سطح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌شده، 15/1 (جیرۀ پایه)، 225/1، 3/1، 375/1، 45/1، 525/1، 6/1، و 675/1 درصد) در چهار تکرار و پنج قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شدند. افزایش سطوح لیزین هضم‌شدنی باعث افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل غذایی گردید. گروه آزمایشی حاوی 6/1 درصد لیزین هضم‌شدنی، بیشترین افزایش وزن بدن و کمترین ضریب تبدیل غذایی را داشت که با جیرۀ پایۀ (15/1 درصد لیزین هضم‌شدنی) تفاوت معنی‏داری نشان داد (05/0P<). با برازش مدل‏های رگرسیون خط شکسته، منحنی درجۀ دو، و خط شکستۀ درجۀ دو میزان نیاز لیزین هضم‌شدنی، به‏ترتیب برای افزایش وزن بدن 11/0 ± 47/1، 04/0 ± 57/1 و 05/0 ± 49/1 درصد تخمین زده شد. نیاز لیزین هضم‌شدنی بااستفاده از مدل‏های فوق برای بهترین ضریب تبدیل غذایی به‌ترتیب 17/0 ± 57/1، 02/0 ± 61/1، و 08/0 ± 59/1 درصد تعیین شد. باتوجه به نتایج تحقیق حاضر، نیاز لیزین هضم‌شدنی بوقلمون‏های نر گوشتی در دورۀ رشد برای افزایش وزن بدن در دامنۀ 47/1 تا 57/1 و برای ضریب تبدیل غذایی در دامنۀ 57/1 تا 61/1 درصد توصیه می‏شود.</strong>fa_IR
dc.format.extent544
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2013.36603
dc.subjectاسیدآمینه هضم‌ شدنی ایلئومی استاندارد‌ شدهfa_IR
dc.subjectبوقلمونfa_IR
dc.subjectمدل خط شکستهfa_IR
dc.subjectمدل خط شکسته درجه دوfa_IR
dc.subjectمنحنی درجه دومfa_IR
dc.subjectلیزینfa_IR
dc.titleتعیین پاسخ بوقلمون‏های در‌ حال رشد به سطوح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌ شده با‌ استفاده از روش‏های گوناگون آماریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان، زنجان‌ـ‌ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تغذیۀ طیور، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان، زنجان‌‌ـ‌ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان، زنجان‌ـ‌ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی،کرج‌ـ‌ایرانfa_IR
dc.citation.volume15
dc.citation.issue1
dc.citation.spage55
dc.citation.epage64


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد