| dc.contributor.author | نقی زاده, فتح اله | fa_IR |
| dc.contributor.author | کریمی ترشیزی, محمد امیر | fa_IR |
| dc.contributor.author | رحیمی, شعبان | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:48:42Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:48:42Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:48:42Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:48:42Z | |
| dc.date.issued | 2011-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-06-21 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-04-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نقی زاده, فتح اله, کریمی ترشیزی, محمد امیر, رحیمی, شعبان. (1390). تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کنندههای خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار. تولیدات دامی, 13(1), 49-58. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2009-6776 | |
| dc.identifier.issn | 2382-994X | |
| dc.identifier.uri | https://jap.ut.ac.ir/article_24179.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289448 | |
| dc.description.abstract | <strong>این مطالعه به منظور بررسی اثر ضدعفونی کننده های مختلف خوراک بر عملکرد، فلور میکروبی روده و کلسترول تخم مرغ با استفاده از 108 قطعه مرغ تخم گذار از سن 24 تا 36 هفتگی انجام شد. این آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار انجام شد. گروههای آزمایشی عبارت بودند از: جیره پایه (شاهد) و جیره پایه مکمل شده با یکی از افزودنی های نانوسیلور در خوراک (ppm 15)، فورمایسین (ppm 200)، فرمالین (ppm 200) و نانوسیلور در آب آشامیدنی (ppm 5/7). هیچ تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی از نظر درصد تولید و وزن تخم مرغ وجود نداشت. مصرف فورمایسین بالاترین وزن توده تخم مرغ را موجب شد (05/0>P). بین دو روش استفاده از نانوسیلور، تفاوت معنی داری از نظر درصد تولید، وزن تخم مرغ و وزن توده تخم مرغ مشاهده نشد. باکتری های اسیدلاکتیک در سکوم تحت تأثیر نانوسیلور و فرمالین درمقایسه با گروههای شاهد و فورمایسین افزایش یافت (01/0>P). همه افزودنی های مورد آزمایش درمقایسه با شاهد، باکتری های گرم منفی ایلئوم را کاهش دادند (01/0>P). افزودن فورمایسین به جیره و نانوسیلور در آب موجب افزایش کلسترول زرده شد (01/0< P). نتایج نشان داد که افزودن فرمالین و نانوسیلور به خوراک مرغ های تخم گذار، موجب کاهش بار میکروبی دستگاه گوارش و بهبود تولید می شود.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 1368 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production | en_US |
| dc.subject | ضدعفونی کنندهها | fa_IR |
| dc.subject | فلور میکروبی روده | fa_IR |
| dc.subject | کلسترول زرده | fa_IR |
| dc.subject | نانوسیلور | fa_IR |
| dc.title | تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کنندههای خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 13 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 49 | |
| dc.citation.epage | 58 | |