نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنقی زاده, فتح الهfa_IR
dc.contributor.authorکریمی ترشیزی, محمد امیرfa_IR
dc.contributor.authorرحیمی, شعبانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:48:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:48:42Z
dc.date.available1399-07-09T05:48:42Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:48:42Z
dc.date.issued2011-08-23en_US
dc.date.issued1390-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-06-21en_US
dc.date.submitted1395-04-01fa_IR
dc.identifier.citationنقی زاده, فتح اله, کریمی ترشیزی, محمد امیر, رحیمی, شعبان. (1390). تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کننده‌های خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار. تولیدات دامی, 13(1), 49-58.fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_24179.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289448
dc.description.abstract<strong>این مطالعه به منظور بررسی اثر ضدعفونی کننده های مختلف خوراک بر عملکرد، فلور میکروبی روده و کلسترول تخم مرغ با استفاده از 108 قطعه مرغ تخم گذار از سن 24 تا 36 هفتگی انجام شد. این آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار انجام شد. گروه‌های آزمایشی عبارت بودند از: جیره پایه (شاهد) و جیره پایه مکمل شده با یکی از افزودنی های نانوسیلور در خوراک (ppm 15)، فورمایسین (ppm 200)، فرمالین (ppm 200) و نانوسیلور در آب آشامیدنی (ppm 5/7). هیچ تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی از نظر درصد تولید و وزن تخم مرغ وجود نداشت. مصرف فورمایسین بالاترین وزن توده تخم مرغ را موجب شد (05/0>P). بین دو روش استفاده از نانوسیلور، تفاوت معنی داری از نظر درصد تولید، وزن تخم مرغ و وزن توده تخم مرغ مشاهده نشد. باکتری های اسیدلاکتیک در سکوم تحت تأثیر نانوسیلور و فرمالین درمقایسه با گروه‌های شاهد و فورمایسین افزایش یافت (01/0>P). همه افزودنی های مورد آزمایش درمقایسه با شاهد، باکتری های گرم منفی ایلئوم را کاهش دادند (01/0>P). افزودن فورمایسین به جیره و نانوسیلور در آب موجب افزایش کلسترول زرده شد (01/0‌< P). نتایج نشان داد که افزودن فرمالین و نانوسیلور به خوراک مرغ های تخم گذار، موجب کاهش بار میکروبی دستگاه گوارش و بهبود تولید می شود.</strong>fa_IR
dc.format.extent1368
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.subjectضدعفونی کننده‌هاfa_IR
dc.subjectفلور میکروبی رودهfa_IR
dc.subjectکلسترول زردهfa_IR
dc.subjectنانوسیلورfa_IR
dc.titleتأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کننده‌های خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذارfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه پرورش و تولید طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue1
dc.citation.spage49
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد