مرور دوره 17, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 19 از 19
-
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)این تحقیق بهمنظور بررسی اثر غلظتهای گوناگون نانوذرات روی بر شاخصهای کیفی منی گاو پس از فرایند انجمادـیخگشایی انجام شد. از چهار گاو نر هلشتاین به مدت چهار هفته و هر هفته دو نوبت اسپرمگیری شد. نمونههای منی پس ...
-
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)اثر سطوح پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با استفاده از 144 قطعه جوجۀ نر یکروزه سویۀ راس بررسی شد. جوجهها تا 25روزگی با جیرۀ تجاری مطابق با راهنمای ...
-
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)اثر افزودن عصارۀ آبی بادرنجبویه در آب آشامیدنی بر پاسخ ایمنی و عملکرد با استفاده از 200 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راس 308، در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. مقادیر صفر ...
-
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)همبستگی بین ارزش اصلاحی شیر روزآزمون تولیدی و شیر روزآزمون تصحیحشده برای انرژی با استفاده از 774013 رکورد مربوط به 88456 رأس گاو هلشتاین زایش اول که در سالهای 1376 تا 1388 در 165 گله (از شش استان) زایش داشتند، ...
-
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)هدف از انجام تحقیق حاضر، کمک به طراحی برنامۀ بهگزینی پایه برای گاوهای سیستانی با استفاده از شبیهسازی تصادفی بود. بدینمنظور سه اندازۀ جمعیت (500، 1000، و 2000 رأس)، سه سطح تعداد گله (5، 10، و 20)، دو سطح شدت ...
-
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)در تحقیق حاضر، از اطلاعات صفات کیفیت 2000 تخممرغ مربوط به 746 مرغ بومی در نسل هفدهم و دادههای وزن مربوط به 17 نسل مرغان بومی مرکز اصلاح نژاد دام فارس برای برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن و کیفیت تخممرغ ...
-
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)پارامترهای ژنتیکی مستقیم و مادری در مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی، صفات وزن بدن در یکروزگی، 8هفتگی، 12هفتگی، سن بلوغ جنسی، تعداد تخممرغ تولیدی، و میانگین وزن تخممرغها در 28، 30 و 32هفتگی برآورد شد. ...
-
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)بهمنظور بررسی تأثیرات دو سطح میوۀ بلوط خام و فرآوریشده با اسیداستیک بر عملکرد و فلور رودۀ کور جوجههای گوشتی، از تعداد 340 قطعه جوجۀ یکروزه سویۀ کاب 500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار (هر ...
-
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر مخلوط پسماند گیاهان آویشن، رزماری، شوید و نعناع فلفلی در جیرههای با نسبتهای گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد، وزن نسبی اندامهای داخلی، فلور میکروبی محتویات ایلئوم و تغییرات هسیتولوژیک رودۀ ...
-
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه به جیره، بر عملکرد، پاسخ ایمنی، و برخی صفات خونی با استفاده از 160 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه سویۀ راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار (جیرههایی حاوی سطوح صفر (شاهد)، 5/2، 5، ...
-
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر طول زمان گرسنگی پس از تفریخ و تزریق گلوکونات کلسیم بر عملکرد تولیدی، پاسخ ایمنی و تلفات در مرغ گوشتی، با استفاده از 640 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2×5 با پنج زمان گرسنگی (صفر، 12، 24، ...
-
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر عسل، ژلهرویال و گردۀ زنبور عسل بر عملکرد، سامانۀ ایمنی و فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی، با استفاده از 160 قطعه جوجۀ بلدرچین در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار [شاهد (بدون افزودنی)، یک گرم گرده در کیلوگرم ...
-
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر عصارۀ اتانولی برهموم سبز ایرانی، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی، با استفاده از 160 قطعه جوجۀ بلدرچین مخلوط نر و ماده در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار ...
-
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد و شاخصهای ریختشناسی رودۀ جوجههای گوشتی آمیختۀ تجاری آرین در آزمایش فاکتوریال 3×2 با دو منبع چربی (کلزا و تخمکدو) و سه نوع افزودنی (بدون افزودنی، 1/0 گرم در کیلوگرم ...
-
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)برای بررسی تأثیرات افزودن ویتامین E و C به جیرههای حاوی منابع متفاوت روغن بر عملکرد و فراسنجههای سرم از 320 قطعه جوجۀ گوشتی (سویۀ راس 308)، در آزمایشی فاکتوریل 2×2×2 و در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار، چهار ...
-
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)تأثیر افزودن چای ترش به جیره بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت آفلاتوکسکوزیس با استفاده از 192 قطعه جوجه گوشتی یکروزه جنس نر سویه رأس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار، چهار تکرار و 12 جوجه در ...
-
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)این پژوهش بهمنظور بررسی پتانسیل عملکرد و ارزش غذایی علوفۀ سیبزمینی ترشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه مرحلۀ رشد گیاه (تیمار) و با چهار تکرار در هر تیمار انجام شد. بخشهای هوایی گیاه مورد نظر در سه مرحله از رشد ...
-
صفحات آغازین
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)
-
کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-09-23)در این تحقیق، اثر لایۀ غذادهندۀ STO بر کشت و تکثیر سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی (SSCs) خروس نابالغ در محیط آزمایشگاهی ارزیابی شد. سلولهای بیضه، از تعداد 30 قطعه خروس نابالغ نژاد ردآیلندرد (8-4 هفته) جدا و در ظرفهای ...



