مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "سیلی‏مارین"

  • اثر سطوح متفاوت سیلی‏مارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏ های گوشتی 

    ابراهیمی, روح‏ الله؛ محمدآبادی, طاهره؛ ساری, محسن؛ سالاری, سمیه؛ ضمیری, محمدجواد؛ بیگی نصیری, محمدتقی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-09-23)
    به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت سیلی‏مارین (صفر، 100، و 200 میلی‏گرم در کیلوگرم جیره) بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه‏های خونی، و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏های گوشتی از 120 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راس 308 در سه ...