مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2013-09-23)به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت سیلیمارین (صفر، 100، و 200 میلیگرم در کیلوگرم جیره) بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجههای خونی، و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی از 120 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راس 308 در سه ...



