مرور دوره 18, شماره 1 بر اساس موضوع "تنش گرمایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)تأثیر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 200 قطعه جوجۀ گوشتی نر یکروزه سویۀ رأس با پنج تیمار و چهار تکرار ...



