مرور دوره 14, شماره 2 بر اساس موضوع "قابلیت هضم"

  • تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر بر قابلیت هضم یونجه و عملکرد بره های پرواری 

    کرمپور, علیرضا؛ هژبری, فردین؛ کفیل زاده, فرخ (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2012-12-21)
    تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر پس از استحصال اسید سیتریک بر قابلیت هضم یونجه در ساعت­های مختلف انکوباسیون (24 و 48 ساعت) در شرایط برون­تنی بر عملکرد بره­های نر پرواری بررسی شد. در آزمایش قابلیت هضم، ...