• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
    • دوره 7, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
    • دوره 7, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین، جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد،شاخصهای خونی،ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری((Astronotus ocellatus

    (ندگان)پدیدآور
    همرنگ امشی, عباسبحری, امیرهوشنگخارا, حسینمحمدی‌زاده, فلورا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مطالعه، اثر چهار جیره آزمایشی شامل جیره‌های حاوی آستاگزانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (هر یک به مقدار 100 میلی‌گرم در هر کیلوگرم جیره) و جیره فاقد افزودنی رنگدانه‌ای (شاهد) بر روی رشد، شاخص‌های خونی، ایمنی و رنگ‌پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور 120 قطعه ماهی اسکار ببری با وزن متوسط 5/0±5/7 گرم به مدت 8 هفته با جیره‌های آزمایشی تغذیه شدند. در انتهای دوره برای بررسی شاخص‌ها، از آن‌ها نمونه‌برداری به عمل آمد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها اختلاف معنی‌داری را بین تیمار تغذیه شده با آستاگزانتین با سایر تیمارها از نظر شاخص‌های WG، FCR، SGR، BWI، افزایش طول و فعالیت لیزوزیمی نشان داد (05/0P). نتایج مطالعه حاضر نشان داد رنگدانه‌های مورد استفاده می‌تواند سبب بهبود شاخص‌های رشد، ایمنی و رنگی شدن در ماهی اسکار ببری شود که در بین این رنگدانه‌ها، آستاگزانتین عملکرد مطلوب‌تری نسبت به دیگر رنگدانه‌ها داشت.
    کلید واژگان
    آستاگزانتین
    ماهی اسکار
    زردچوبه
    جلبک اسپیرولینا
    شاخص‌های ایمنی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2019-05-22
    1398-03-01
    ناشر
    دانشگاه گیلان
    University of Guilan
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
    استادیار گروه شیلات، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
    دانشیار گروه شیلات، واحد لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان، ایران
    باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران

    شاپا
    2345-3966
    2538-5429
    URI
    https://dx.doi.org/10.22124/japb.2019.8500.1191
    https://japb.guilan.ac.ir/article_3445.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289355

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب