مرور دوره 4, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2017-02-19)استفاده از تکنولوژی نگهداری زیستی به کاهش استفاده از نگهدارندههای شیمیایی برای تولید غذاهای طبیعی با حفظ خواص ارگانولپتیکی کمک میکند. در این پژوهش، تغییرات میکروبی و کیفیت حسی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ تحت تاثیر اسانسهای ...
-
اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2017-02-19)این مطالعه برای ارزیابی تاثیر اسیدهای چرب بر بافت کبد و همچنین تغییرات آنزیمهای کبدی سرم خون ماهی قزلآلای رنگینکمان در هنگام جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی انجام شد. برای این منظور چهار تیمار شامل تیمار 1 ...
-
بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلولهای آبشش و کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2017-02-19)این مطالعه به بررسی اثر آلاینده نوظهور نانوذره اکسید روی (ZnO) بر روی بافت کبد و آبشش ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) و به دنبال آن بررسی اثر ایمنی ویتامین C بر شکستگی DNA پس از اعمال نانوذره پرداخته است. ...
-
برآورد نسبی پتانسیلهای ژنتیکی خنثی و تنوع سازشی در جمعیتهای پرورشی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کشور
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2017-02-19)در دهه اخیر، مطالعه نشانگرهای خنثی در برابر انواعی که نماینده تنوع سازشی هستند مورد اقبال قرار گرفته است که شاخصترین آنها، مجموعه ژنهای MHC است. در مطالعه حاضر نشانگر MHC به همراه 8 نشانگر ریزماهواره بر روی 138 قطعه ...



