• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 5, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 5, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر پودر کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L. ) بر برخی شاخص‌های موکوس ماهی کپور معمولی (Cyprinous carpio )

    (ندگان)پدیدآور
    نادری فارسانی, حمیدرضاحاجی مرادلو, عبدالمجیدایمانپور, محمدرضاتقی زاده, وحید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    303.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق به‌منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف ( 0، 2/0، 5/0 و 1 درصد ) کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L ) بر پارامترهای پروتئین کل، آلکالین فسفاتاز و فعالیت ضدباکتریایی موکوس ماهی کپور معمولی ( Cyprinous carpio ) انجام شد. در این تحقیق 300 ماهی کپور در 12 تانک فایبرگلاس 400 لیتری ( هر تانک شامل 25 ماهی ) با وزن متوسط اولیه 24/0±11/2 گرم به مدت 8 هفته به میزان روزانه 3درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار داده شدند. در پایان دوره نتایج نشان داد که میزان پروتئین کل ( TOP ) موکوس در تیمار با 1 درصد کلم بروکلی نسبت به سایر تیمارها و گروه شاهد دارای اختلاف معنادار می باشد (P0.05 ). در پایان می توان نتیجه گرفت که به نظر میرسد، میزان 1 درصد کلم بروکلی در جیره غذایی کپور معمولی باعث تقویت سیستم ایمنی می گردد.
    کلید واژگان
    کلم بروکلی
    شاخص‌های موکوس
    کپور معمولی
    بیماری های آبزیان
    تکثیر و پرورش آبزیان

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2016-09-22
    1395-07-01
    ناشر
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

    شاپا
    ‪۲۳۴۵-۴۲۷X
    ‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
    URI
    https://dx.doi.org/10.22069/japu.2017.5943.1190
    http://japu.gau.ac.ir/article_3605.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288655

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب