دوره 5, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • بررسی بار آلودگی پساب خروجی مزارع مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان 

    خداشناس, عبدالکریم؛ هدایتی, سید علی اکبر؛ قربانی, رسول؛ حسینی, سید عباس؛ سقلی, محمود (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    گسترش مجتمع‌های بزرگ تکثیر و پرورش آبزیان از جمله پرورش میگو خطر آلودگی محیط زیست را افزایش می‌دهد. لذا کنترل پساب‌های خروجی یکی از موارد حیاتی جهت کاهش بار آلودگی بشمار می‌آید. تحقیق حاضر در مجتمع پرورش میگو ی گمیشان در ...

  • بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان 

    علیزاده, شهلا؛ اجاق, سید مهدی؛ عالیشاهی, علیرضا؛ میرصادقی, حجت (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    چکیده در این مطالعه اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان به مدت 8 هفته با غلظت 100،60،40 میلی گرم آستاگزانتین سنتتیک در کیلو گرم(mg/kg) غذای مورد استفاده بررسی شدند. روند ...

  • بررسی ساختار بافتی و هیستوشیمی لبه‌ی روپوش گونه‌ی Chlamysruschenbergerii 

    رنجبر, محمد شریف (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    کلسیم در شکل‌گیری پوسته‌ی صدف‌ها مشارکت دارد. تولید پوسته توسط بافت روپوش صدف صورت می‌گیرد. علی‌رغم اهمیت غیر قابل انکار بافت روپوش و کلسیم در شکل گیری پوسته، هیچ‌گونه مطالعه‌ای در زمینه‌ی بافت‌شناسی روپوش دوکفه‌ای‌ها و ...

  • بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان 

    روفچایی, رودابه؛ میرواقفی, علیرضا؛ حسینی فر, سید حسین؛ عبداللهی, وحیده (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    تقاضای روزافزون جهانی غذا و پرورش آبزیان و محدودیتهای ذخایر طبیعی آبزیان، رویکرد آبزی پروی را به سمت کشت متراکم و فوق متراکم سوق داده است. میزان آلایندگی آب در این سیستم ها بیشتر از سیتمهای نیمه متراکم و باز بوده و میزان ...

  • ارزیابی اقتصادی تولید ماهیان گرمابی در استان گلستان 

    صفری, رقیه؛ عقیلی, سید محمود؛ ایمانپور, محمدرضا؛ صالحی, سید حسن؛ رضوانی, سهراب (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    این تحقیق به‌منظور ارزیابی هزینه‌ نهاده‌های تولید، سود پرورش کیور ماهیان در استان گلستان انجام گرفت. برای جمع-آوری اطلاعات مورد نیاز از مزارع، پرسشنامه‌‌ای جامع شامل اطلاعات مزارع (هزینه‌های ثابت و متغیر تولید) و مدیران ...

  • توسعه آبزی‌پروری پایدار با استفاده از فن‌آوری توده‌سازی زیستی 

    خانجانی, محمدحسین؛ علیزاده, مرتضی؛ رفیعی پور, احمد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2016-06-21)
    با افزایش جمعیت جهان، صنایع تولید غذا از قبیل آبزی‌پروری نیاز هست که به خوبی گسترش یابد. یک فن‌آوری جدید که فن‌آوری توده‌سازی زیستی (بیوفلوک) نامیده می‌شود، می‌تواند اهداف آبزی پروری پایدرار را با استفاده از سیستم بدون ...