مرور دوره 2, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمتهای مختلف ناگت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
بررسی تأثیر آهکپاشی صبحگاهی روی عملکرد رشد کپورماهیان پرورشی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
بررسی تجویز خوراکی عصاره بومادران بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
بررسی تغییرپذیری ریختی جمعیتهای مختلف ماهی آمورچه (Pseudorasbora parva) با استفاده از روش ریختسنجی هندسی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
بررسی رژیم غذایی گربه ماهی بزرگ گونه Arius thalassinus در شرق جزیره قشم (خلیج فارس)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)
-
پاسخ لاروهای دارای کیسه زرده ماهی قرمز نسبت به پی اچ اسیدی و آلومینیوم: تبادل یون سدیم، تکامل و فعالیت (Carassius auratus gibelio)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-02-20)



