دوره 2, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی پاسخ های بیوشیمیایی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) تحت غلظت های حاد نیترات مس
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
بررسی اثرات متقابل تراکم پرورش، دما و دبی آب بر میزان غذاگیری، ضریب تبدیل غذایی و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
تعیین صید بر واحد سطح ( CPUA)ترکیب صید میگوهای پنائیده در ترالرهای صنعتی میگو در آبهای استان بوشهر
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
اثرات سطوح مختلف اسیدهای چرب HUFA ، بر هماتوکریت و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
اسیدهای چرب غیراشباع روی رشد و برخی پارامترهای E اثر ویتامین بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (carassius auratus gibelio)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
مقایسه اثر بیهوش کنندگی عصاره سنبل الطیب ،(Valeriana officinalis) بادرنجبویه (Melissa officinalis) و مریم گلی (Salvia officinalis) بر روی بچه ماهی کپو ر معمولی (Cyprinus carpio)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
بررسی ساختار جمعیتی ماهی سیاه کولی خزری Vimba persa در سواحل جنوبی دریای خزر با استفاده از ویژگی های ریخت سنجی تراس و شمارشی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
مطالعه روند تغییرات فصلی شاخص های خونی در محیط محصور (Acipenser baerii) تاسماهی سیبری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)
-
بررسی امکان ساخت ویتامین ث در مراحل ابتدایی رشد و تکامل تاسماهی ایرانی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)



