دوره 2, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات دورههای تغذیه و گرسنگی بر رشد جبرانی، کارآیی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب شور
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
مقایسه تاثیر LHRH-A2 و پیموزاید هر یک به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر روی تخمریزی و شاخص های کیفیت تکثیر مولدین ماده ماهی سفید Rutilus frisii kutum
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
تأثیر استرس ناشی از صید الکتریکی روی پارامترهای خونشناسی (Cyprinus carpio) ماهی کپور وحشی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
تأثیر پارامترهای محیطی بر تراکم، بیوماس و تنوع ماکروبنتوزهای سواحل استان بوشهر
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
ارزیابی وضعیت ذخایر کفال پوزه باریک( Liza saliens)با استفاده از شاخص های صید بی رویه در سواحل جنوبی دریای خزر در سالهای 1370-1390
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
بررسی سودآوری و عملکرد شرکت های تعاونی صید پره استان گلستان در سال1388 - 1389
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)
-
اثر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برون،(Acipenser stellatus) بر ترکیبات لاشه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-04-21)



