اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن
(ندگان)پدیدآور
تقی نژاد رودبنه, مهدیابراهیمی, سید روح اللهنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش با هدف مطالعه ی اثرات عملآوری تفت دادن (در دمای 125 درجه ی سلسیوس به مدت 15 و 30 دقیقه) بر محتوی گوسیپول آزاد، قابلیت هضم پروتئین، تجزیهپذیری ماده ی خشک و پروتئین خام و همچنین تعیین نوع پروتئین عبوری پنبه دانه، انجام شد. مقدار تجزیهپذیری ماده ی خشک و پروتئین به روش کیسههای نایلونی و با استفاده از سه رأس گاو نر تالشی اندازهگیری شد. تفت دادن در دمای 125 درجه ی سلسیوس به مدت 15 و 30 دقیقه سبب کاهش مقدارگوسیپول آزاد موجود در پنبه دانه به میزان 17.5 و 21.3 درصد شد (0.05
کلید واژگان
الکتروفورزتجزیه پذیری شکمبه ای
تفت دادن
پنبه دانه
گوسیپول
شماره نشریه
113تاریخ نشر
2010-05-221389-03-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزسازمان پدید آورنده
استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزاستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
شاپا
2538-18222476-731X