| dc.contributor.author | مرشدلو, احسان | fa_IR |
| dc.contributor.author | علیپور, محمد صادق | fa_IR |
| dc.contributor.author | عابدی, زهرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:17:41Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:17:41Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:17:41Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:17:41Z | |
| dc.date.issued | 2015-07-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-05-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-02-20 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-12-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مرشدلو, احسان, علیپور, محمد صادق, عابدی, زهرا. (1394). بررسی راهکارهای ارتقای نوآوری محصول در یک بنگاه تولیدی )مطالعۀ موردی: شرکت ملی شیمی کشاورز(. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 6(11), 63-76. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-8396 | |
| dc.identifier.uri | http://jebr.azad.ac.ir/article_527375.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/279014 | |
| dc.description.abstract | نوآوری، به عنوان یک مؤلفۀ کلیدی و راهبردی برای رقابت یبودن مل تها، یکی از عوامل اصلی زیربنایی رقاب تپذیری بی نالمللی کشورها<br />و بهر هوری آنها، محور رشد خروجی و بهر هوری، محرک کلیدی رشد بهر هوری نیروی کار و منبع اصلی شکوفایی اجتماعی، به عنوان عاملی<br />کلیدی در پویای یهای صنعت، هم ازلحاظ ترکیب، هم سازما ندهی و جزئی حیاتی برای تقویت بهر هوری و عاملی تعیین کننده برای موفقیت<br />اقتصادی معرفی شده است. در این میان، نوآوری محصول، به منزلۀ جنب های مهم از نوآوری، بسیار توجه صاح بنظران را جلب کرده است.<br />در پژوهش حاضر سعی شده است تا از منظری نو، راهکارهای نوآوری محصول در شرکت ملی شیمی کشاورز، به عنوان یک بنگاه تولیدی،<br />بررسی شود. روش پژوهش حاضر، توصیفی پیمایشی بوده است. پژوهشگر، کلِّ جامعۀ آماری پژوهش، یعنی همۀ مدیران و کارکنان ستادی<br />شرکت ملی شیمی کشاورز، به حجم 53 نفر را مورد مطالعه قرار داده است. البته 48 پرسشنامه از میان پرسشنام ههای توزیع شده به محقق<br />برگشت داده شده است. ابزار گردآوری داد هها، یک پرسشنامۀ محقق ساخته است که پژوهشگر، با اخذ مشورت استادان راهنما و مشاور، روایی<br />0(، از پایایی آن نیز اطمینان حاصل کرده است. تحلیل / آن را احراز کرده است و با محاسبۀ آلفای کرونباخ و حصول مقدار مطلوب)معادل 821<br />نشان داد، فعالی تهای مدیریت کیفیت، توانایی یادگیری سازمانی، ب هکارگیری ابزارهای فناوری ،SPSS آماری یافت هها به کمک نرم افزار آماری<br />اطلاعات و نوآوری فرایند، همبستگی مثبت و معن یداری با نوآوری محصول در شرکت ملی شیمی کشاورز دارد. بنابراین، بهبود هریک از آنها<br />می تواند ب همنزلۀ راهکاری برای ارتقای نوآوری محصول در شرکت ملی شیمی کشاورز تلقی شود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 352 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران جنوب | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار | fa_IR |
| dc.subject | نوآوری | fa_IR |
| dc.subject | نوآوری محصول | fa_IR |
| dc.subject | نوآوری فرایند | fa_IR |
| dc.subject | شرکت ملی شیمی کشاورز | fa_IR |
| dc.title | بررسی راهکارهای ارتقای نوآوری محصول در یک بنگاه تولیدی )مطالعۀ موردی: شرکت ملی شیمی کشاورز( | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | نویسنده مسئول | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 11 | |
| dc.citation.spage | 63 | |
| dc.citation.epage | 76 | |