بررسی روند توسعه جهانی آب زی پروری و اثرات آن در کاهش فشار بر ذخایر دریایی
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این مقاله به بررسی اثرات زیست محیطی آب زی پروری می پردازد. از نظر تولید غذای حیوانی، سرعت رشد آب زی پروری بیش تر ازسایربخش ها است که می تواند بهترین اقدام در جهت حفاظت از اکوسیستم های دریایی تلقی شده و سبب کاهش تعداد ماهی های صید شده از دریاها واقیانوس ها باشد. هم اکنون حداقل 60% از جمعیت گونه های در معرض تهدید ماهی به دلیل اثرات منفی بر زیستگاه ها رو به کاهش است که با آب زی پروری امکان پرورش این گونه ها فراهم می آید. توسعه آب زی پروری ، افزایش بهره وری پرورش آب زیان، استقرار مراکز تکثیر ماهی و تشکیل سازمان های حمایت کننده، از بهترین راهبرد های ممکن برای تحقق این هـدف می باشد. در این مقاله آمار جهانی رشد سالانه آب زی پروری و گونه های مهم پرورش یافته در سه دهه اخیر مورد مقایسه قرار گرفته و سپس چند برنامه در برای حفاظت از اکوسیستم های آبی ارایه گردیده است.
کلید واژگان
آب زی پروریرشد سالیانه
تولید
غذا
انقراض
ذخایر دریایی
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2009-03-211388-01-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتIslamic Azad University - Science and Research Branch
شاپا
1563-48092008-3513




