• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 10, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 10, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    The Effect of Spray Dryer Atomizer Speed on Casein Micelle Size and Physicochemical Properties of White Cheese

    (ندگان)پدیدآور
    Yousefi Jozdani, M.Goli, M.Mortazavi, S. A.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    262.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    In this research, an industrial spray dryer was used and the effects of atomizer speed on the physicochemical properties of milk powder, the textural and sensory characteristics of white cheese made from this milk powder were evaluated. For this purpose, whole milk was converted into powder by using three different speeds (10,000, 11,000, and 12,000 rpm). The results showed that by increasing atomizer speed in the spray dryer, the average size of casein micelle is significantly decreased (P P  
    کلید واژگان
    Atomizer Speed
    Cheese
    Milk Powder
    Spray Drying
    Texture Profile Analysis

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2020-01-01
    1398-10-11
    ناشر
    Tehran Science and Research Branch, Islamic Azad University
    سازمان پدید آورنده
    M. Sc. Graduated of the Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran.
    Associate professor of the Department of Food Science and Technology, Isfahan (Khorasgan) Branch, Islamic Azad University, Isfahan, Iran.
    Professor of the Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran.

    شاپا
    2228-7086
    URI
    http://jfbt.srbiau.ac.ir/article_15106.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/270104

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب