• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 6, 3 (23) پاییز
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 6, 3 (23) پاییز
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2

    (ندگان)پدیدآور
    کرمی‌اسبو, روح‌اللهمیرابولفتحی, منصوره
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    967.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    ساکارومایسس سرویزیه ((Saccharomyces cerevisiae یکی از مهم‌ترین میکروارگانیسم‌های درگیر در تخمیر مواد غذایی در سرتاسر جهان است که گزارش‌های مختلفی از اثر این میکروارگانیسم بر جذب آفلاتوکسین‌ها منتشر شده است. هدف این مطالعه تأثیر سوش‌های مختلف ساکارومایسس سرویزیه بر کاهش آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 بود. برای این منظور سویه‌های استاندارد 5052 PTCC  و 5269 PTCC ساکارومایسس سرویزیه تهیه و در محیط Yeast Mold Agar کشت گردید. سوسپانسیون حاوی 107 سلول ساکارومایسس سرویزیه در میلی‌لیتر بر روی محلول حاوی مخلوط هر یک از آفلاتوکسین‌های B1 ، B2، G2 و  G1با غلظت ng/ml 20  درون بافر نمک فسفات (pH= 7.2) اثر داده شدند. میزان آفلاتوکسین باقی‌مانده در محلول با استفاده از روش HPLC و ستون‌های ایمنوافینیتی مورد بررسی قرار گرفت. مقایسه نتایج نشان داد که میزان کاهش آفلاتوکسین‌ها و زمان اثرگذاری سوش‌ها متفاوت است. در زمان 320 دقیقه سوش 5052 توانستآفلاتوکسین B1، B2، G1 و G2 را به‌ترتیب 2/11، 9/13، 0/8 و 1/8 درصد کاهش دهد، در حالی که در همین مدت سوش 5269 به‌ترتیب 5/9، 0/8، 3/2 و 2/16 درصد، قدرت کاهش آفلاتوکسین‌ها را داشت. نتایج مطالعه حاضر بیان‌کننده این مسئله است که سوش‌های مختلف از ساکارومایسس پاسخ‌های مختلفی به آفلاتوکسین‌ها می‌دهند و برای جذب نیاز به زمان کافی دارند.
    کلید واژگان
    آفلاتوکسین
    ساکارومایسس سرویزیه
    ستون‌ ایمنوافینیتی
    HPLC

    شماره نشریه
    323
    تاریخ نشر
    2016-11-21
    1395-09-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
    Tabriz Branch, Islamic Azad University
    سازمان پدید آورنده
    استادیار مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کل کشور، تهران، ایران
    استاد مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کل کشور، تهران، ایران

    شاپا
    2228-7647
    2476-6968
    URI
    http://jfh.iaut.ac.ir/article_526824.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269617

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب