• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 5, 3 (19) پاییز
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 5, 3 (19) پاییز
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز

    (ندگان)پدیدآور
    شایق, جلالمهدیلو, سیده گیتا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    556.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    دانسته‌ها در مورد خصوصیات فنوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز بسیار محدود است. هدف از این مطالعه، بررسی بیوتیپدر باکتری مورد مطالعه بود. به این منظور تعداد 48 استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از شیر خام گاو (24 جدایه)، پنیر محلی (12 جدایه)، بستنی سنتی (12 جدایه) که قبلاً از سطح شهر تبریز جمع‌آوری و جداسازی شده بودند، مورد ارزیابی قرار گرفتند. روش بیوتایپینگ با استفاده از واکنش آزمایش­های استافیلوکیناز، بتا-همولیزین، انعقاد پلاسمای گاو و واکنش کریستال‌ویوله انجام پذیرفت. از میان 48 جدایه مورد مطالعه، 23 (9/47 درصد) جدایه متعلق به اکووار انسانی و دو جدایه متعلق به اکووار گوسفندی (2/4 درصد) و مابقی جدایه­ها در اکووارهای غیر میزبان خاص بیوتیپ‌بندی شدند. با توجه به میزان بالای آلودگی فرآورده‌های شیر به اکووارهای انسانی این فرض تقویت می‌شود که این اکوارها به‌واسطه دست‌کاری انسانی از این طریق به فرآورده‌های دامی انتقال یافته باشند.
    کلید واژگان
    استافیلوکوکوس اورئوس
    بیوتیپ
    اکووار
    شیر و فرآورده‌های آن

    شماره نشریه
    319
    تاریخ نشر
    2015-11-22
    1394-09-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
    Tabriz Branch, Islamic Azad University
    سازمان پدید آورنده
    استادیار گروه دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی و کشاورزی، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران
    دانش‌آموخته دانشکده زیست‌شناسی، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران

    شاپا
    2228-7647
    2476-6968
    URI
    http://jfh.iaut.ac.ir/article_519115.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269588

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب