مرور دوره 10, 2 (38) تابستان بر اساس موضوع "پنیر لاکتیکی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)برخی از پروبیوتیکها علاوه بر تعادل فلور میکروبی روده میزبان، میتوانند از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا در غذا جلوگیری کنند. در این تحقیق ویژگیهای کیفی و قابلیت زندهمانی دو میکروارگانیسم بیماریزای استافیلوکوکوس ...



