مرور دوره 10, 2 (38) تابستان بر اساس موضوع "اشریشیا کولای"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)برخی از پروبیوتیکها علاوه بر تعادل فلور میکروبی روده میزبان، میتوانند از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا در غذا جلوگیری کنند. در این تحقیق ویژگیهای کیفی و قابلیت زندهمانی دو میکروارگانیسم بیماریزای استافیلوکوکوس ...
-
اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)مواد در ابعاد نانو که از نسبت سطح به حجم بالایی برخوردارند واکنشپذیری بهتری با سایر ترکیبات دارند. گسترش فناوری نانو در دههی اخیر، فرصتهایی برای کشف اثرات ضد باکتریایی نانو ذرات ایجاد کرده است. در این پژوهش خواص ضد ...



