دوره 10, 2 (38) تابستان
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)مواد در ابعاد نانو که از نسبت سطح به حجم بالایی برخوردارند واکنشپذیری بهتری با سایر ترکیبات دارند. گسترش فناوری نانو در دههی اخیر، فرصتهایی برای کشف اثرات ضد باکتریایی نانو ذرات ایجاد کرده است. در این پژوهش خواص ضد ...
-
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)فلزات سنگین بهراحتی میتوانند باعث آلودگی زیستمحیطی آبزیان بهخصوص میگوها شوند. با توجه به ارزش غذایی بالای میگو و همچنین اهمیت بررسی سلامت این ماده غذایی، این تحقیق باهدف تعیین میزان برخی فلزات سنگین (روی، سرب، ارسنیک، ...
-
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)برخی از پروبیوتیکها علاوه بر تعادل فلور میکروبی روده میزبان، میتوانند از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا در غذا جلوگیری کنند. در این تحقیق ویژگیهای کیفی و قابلیت زندهمانی دو میکروارگانیسم بیماریزای استافیلوکوکوس ...
-
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2020-08-22)میزان فلزات سنگین، اندیسهای فیزیکی - شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب مخصوصاً اسیدهای چرب ترانس در روغنها، فاکتورهای بسیار مهمی برای تعیین کیفیت آنها میباشد. در این تحقیق، روغنهای حیوانی 19 منطقه مختلف استان ایلام مورد ...



