مرور دوره 7, 3 (27) پاییز بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)این پژوهش بهمنظور تعیین و بررسی اثر روشهای مختلف پخت بر روی غلظت عناصر ضروری آهن، مس، روی و نیکل در بافت عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) انجام شد. تعداد 75 نمونه ماهی از مجتمع پرورش ماهی آزادگان شهر اهواز ...
-
تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)آفلاتوکسین بهعنوان یکی از قویترین مواد سرطانزا تهدید جدی برای سلامت جامعه محسوب میشود و برنامهریزی برای کاهش میزان آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای آن بدون ارزیابی وضعیت موجود امکانپذیر نیست. در این بررسی ...
-
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)ادویهها غالباً با روشهای سنتی و در شرایط نامناسب بهداشتی تهیه و فرآوری میشوند و میتوانند حاوی مقادیر بالایی از میکروبهای عامل فساد و بیماریزای انسانی باشند. هدف این پژوهش مطالعه اثر گاز ازن بر برخی از ویژگیهای کیفی ...
-
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)محدودیت تولید و قیمت بالای مایه پنیر حیوانی موجب گردیده که تاکنون تلاشهای متعددی جهت جایگزینی آن با سایر پروتئازهای منعقد کننده شیر، انجام شود. گیاه کارده بهدلیل فعالیت پروتئازی بالا میتواند یکی از گزینههای احتمالی این ...
-
حذف رنگ تارترازین بهوسیله آلومینای اصلاحشده با سدیم دودسیل سولفات از محیطهای آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)رنگهای خوراکی به موادی گفته میشود که در صورت افزودنشان به غذا و نوشیدنیها باعث انتقال رنگ به آنها میشود. اکثر این رنگها از نظر مصرف در غذای انسان قابلقبول نبوده و زمینهساز بیماریهای مختلفی ازجمله بیماریهای گوارشی، ...
-
اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-11-22)هدف از تحقیق حاضر ارائه روشی جدید جهت تهیه نانوکامپوزیت اکسیدروی/سیلیکاژل میباشد. بدین منظور، از غوطهور کردن سیلیکاژل در نمک مذاب سولفاتروی در دمای 560 درجه سلسیوس استفاده شد. برای سنتز این نانوکامپوزیت از هیچ عامل ...



