مرور دوره 6, 2 (22) تابستان بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2016-08-22)کادمیومفلزی سنگینی است که گسترش بالایی در محیط دارد و عوارض متعددی برای سلامتی انسان و حیوانات ایجاد میکند. مطالعات مختلفی نشانگر حذف فلزات سنگین توسط باکتریهاست. هدف از این مطالعه بررسی اثرات باکتریهای باسیلوس ...
-
بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2016-08-22)گیاه اسکروفولاریا خراسانیکا (khorassanicaScrophularia)از تیره گل میمون و گونه بومی ایران و خراسان است که اطلاعات کافی در مورد آنالیز اسانس و اثر ضدباکتریایی آن موجود نیست. با توجه به ...
-
بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداریهای صنعتی خرمآباد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2016-08-22)فلزات سنگین از مهمترین آلایندههای شیمیایی موادغذایی محسوب میشوند. شیر و فرآوردههای آن بهدلیل ارزش غذایی بالا و مصرف در تمامی سنین در بسیاری از نقاط جهان بخش مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل میدهد. لذا این ...
-
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصارههای مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2016-08-22)این مطالعه بهمنظور بررسی اثر ضدباکتریایی عصارههای اسفند، رزماری و برگ بو علیه باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای انجام شد. برای این منظور، استخراج عصاره گیاهان ذکر شده با استفاده از دستگاه ...
-
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2016-08-22)استفاده از ترکیبات طبیعی از جمله عصاره چای سبز در آمادهسازی مواد غذایی و صنایع داروسازی محدود میباشد.کپسولاسیون مواد در نانولیپوزومها میتواند بهعنوان یک سیستم محافظتی از ترکیبات طبیعی در طی فرآوری و نگهداری آنها ...



