مرور دوره 5, 2 (18) تابستان بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)با جایگزینی قسمتی از روغن گیاهی و شکر بستنی با اینولین و لاکتولوز مفید شاید بهتوان محصولی با خصوصیات سلامتبخش تولید کرد. در این مطالعه، دو ترکیب بستنی سینبیوتیک کمچرب و دو ترکیب بستنی سینبیوتیک کمشکر با استفاده از ...
-
بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)آلودگی به ژیاردیا لامبلیا با فقر بهداشتی و آلودگی آب و مواد غذایی ارتباط تنگاتنگ دارد و میتواند منجر به سوءجذب غذا و سوءتغذیه گردد. لذا هدف این مطالعه تعیین فراوانی آلودگی به ژیاردیا لامبلیا در کارکنان ...
-
بررسی مقایسهای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنجهای وارداتی و ایرانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)هدف اینمطالعهبررسیمقایسهای میزانکادمیوم و جذب هفتگی آن در نمونههای برنج وارداتیبابرنجکشتشدهدرشهرستانهایبروجردواصفهاندرسال 1390 بود. بهاین منظورتعداد 30 نوعبرنج وارداتی از کشور هندو 5 نوعبرنجایرانیعرضه شدهدربازارمصرفشهرهای ...
-
تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)زیرالنون مایکوتوکسینی است که بهعلت اثرات استروژنیک، ایمونوتوکسیژنیک، تراتوژنیک و کارسینوژنیک خطر بالقوهای برای سلامت انسان دارد. این مطالعه با هدف تعیین میزان زیرالنون در انواع نان مصرفی شهرستان اصفهان انجام شد. در این ...
-
مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)اسانسهای گیاهی از دیرباز با هدف بهبود طعم در مواد غذایی بهکار میرفتند. امروزه این اسانسها بهعلت داشتن ترکیبات ضدمیکروبی بهعنوان نگهدارندههای طبیعی در محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. در این مطالعه، ابتدا ...
-
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-08-23)در سالهای اخیر عصارههای گیاهی بهعنوان مواد ضدمیکروبی مورد استفاده قرار گرفتهاند. یکی از این عصارهها، عصاره برگ زیتون میباشد که ویژگیهای ضدمیکروبی این عصاره بهدلیل وجود ترکیبهای فنولی است. در این پژوهش، عصاره برگ ...



