مرور دوره 3, 1 (9) بهار بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)در این مطالعه وضعیت آلودگی گوشت مرغ و تخممرغ به باکتریهای بیماریزا در ایران و طی دوره زمانی بیش از سه دهه مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجایی که ارزیابی بهداشتی این دو فرآورده به لحاظ مصرف بسیار بالا (در نتیجه احتمال ...
-
تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)استرپتوکوکوس اینیایی(Streptococcus iniae)به عنوان یک باکتری نوظهور و زئونوز تهدیدی برای مزارع پرورشی ماهی در سرتاسر جهان و سلامت انسان محسوب میشود. هدف این مطالعه، ارزیابی اثر اسانس زیره سبز (Cuminum ...
-
تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) یکی از گونههای عمقزی دریای عمان بوده و تاکنون مطالعات محدودی روی ارزش غذایی آن انجام شده است. در این تحقیق ترکیبات شیمیایی، الگوی اسیدهای چرب موجود در روغن با استفاده از ...
-
تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجانغربی با روش HPLC
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)هیستامین به عنوان یک آمین هتروسیکلیک اولیه در فیزیولوژی بدن انسان بویژه در سیستم عصبی و بهصورت یک واسطه شیمیایی و نوروترانسمیتر نقش مهمی را ایفا کرده و در بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنیها مانند پنیر، شیر، گوشت، ماهی، ...
-
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)نایسین یک نگهدارنده طبیعی است که توسط زیر گونههای لاکتوکوکوس لاکتیس تولید میشود و تنها باکتریوسین مورد استفاده در مواد غذایی میباشد که توسط FDA/FAO بعنوان یک افزودنی بیخطر مورد تأیید میباشد. نایسین دارای طیف ...
-
مطالعه پلیمورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیش
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2013-05-22)هدف از این مطالعه آنالیز ژن کوآگوالاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای بومی در شمال غربی ایران بود. برای این منظور تعداد 75 جدایه استافیلوکوکوس آرئوس به روش PCR-RFLP مورد آزمایش قرار ...



