مرور دوره 4, 1 (13) بهار بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)برگر تلفیقی فرآورده جدیدی است که از مخلوط گوشت چرخشده ماهی کیلکا و کپور نقرهای،طعم دهندهها، پرکنندهها، سبزیجات و ادویههای مختلف با هدف وارد کردن گوشت ماهی کیلکا به ترکیب برگرهای رایج به منظور بالا بردن ارزش تغذیهای ...
-
بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)امروزه وجود آلومینیوم در رژیم غذایی انسان بهعنوان یک آلاینده نگرانی بسیاری از محققین را برانگیخته است. بهنظر میرسد که ظروف پخت و پز یکی از منابع رایج دریافت آلومینیوم مردم ایران از طریق رژیم غذایی است. به همین دلیل در ...
-
تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)در پژوهش حاضر کتلت ماهی با نام فیش کیک از کپور سرگنده با سه فرمولاسیون تهیه و براساس آزمایشهای حسی، فرمول منتخب شامل 65 درصد گوشت ماهی تازه انتخاب شد. سپس محصول در بستهبندیهای پلیاتیلنی تولید و جهت تعیین زمان ماندگاری ...
-
شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22) هدف از این مطالعه توسعه روش PCR خاص گونهها برای شناسایی دقیق و سریع گوشت گونههای حیوانی در فرآوردههای گوشتی برای تشخیص تقلبات احتمالی در این محصولات است. برای تعیین گوشت گاو و مرغ، پرایمرها بر اساس ژن سیتوکروم ...
-
مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)اثرات مفید مصرف فرآوردههای پروبیوتیکی بر مصرفکنندگان در مطالعات متعدد نشان داده شده است. به همین دلیل امروزه بسیاری از کارخانهجات صنایع غذایی سعی در تولید انواع مختلفی از این فرآوردهها بالاخص از نوع فرآوردههای شیری ...
-
مطالعه مقایسهای روشهای کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس عامل بیماری یون گاوی است که به عنوان یک بیماریهای عفونی مزمن محسوب میشود. نکته مهم از نظر بهداشت مواد غذایی، نقش احتمالی این باکتری در ایجاد بیماری کرون در انسان ...
-
مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)گونههای سالمونلابهویژه تایفیموریوم و اینتریتیدیس جزو رایجترین عوامل عفونتهای غذایی در جهان میباشند.هدف این مطالعه بررسی میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیر خام دامهای مختلف ...
-
مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آبهای بطری شده در استان همدان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2014-05-22)امروزه در اکثر کشورهای جهان و از جمله در ایران، استفاده از آبهای بطریشده روند صعودی داشته است. به همین دلیل به منظور حفظ سلامت مصرفکنندگان، کنترل میکروبی و شیمیایی چنین آبهایی دارای اهمیت زیادی است و هدف این مطالعه نیز ...



