مرور دوره 5, 1 (17) بهار بر اساس موضوع "ماهی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-05-22)در سالهای اخیر پرورش ماهیان آب شیرین، بهویژه ماهیان گرمابی افزایش یافته است. در پرورش کپور ماهیان چینی، کپور معمولی (CyprinusCarpio) ۱۵-۲0 درصد از ترکیب ماهیان پرورشی را تشکیل میدهد. برای تنوع بخشی به فرآوردههای ...



