مرور دوره 5, 1 (17) بهار بر اساس موضوع "قزل آلای رنگین کمان"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2015-05-22)هدف این مطالعه بررسی اثر تخلیه احشای ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، حسی و همچنین پروفایل اسیدهای چرب طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس بود. برای این هدف، تعداد ...



